Árak

Csomagajánlataink:

Szálláshirdetés csomag
Megjelenés a szálláskereső weboldalaink egyikén
6 990 Ft + Áfa/év
Megrendelem       
Célzott hirdetési lehetőség a 26 szálláskereső weboldalaink egyikén. Tartalmazza a www.szallasgyujtemeny.hu ajándék megjelenést is.
Szálláshirdetés csomag
Megjelenés a SZÉPkártyások.hu weboldalon
9 990 Ft + Áfa/év
Megrendelem       
Amennyiben Ön SZÉP kártya elfogadóhely, abban esetben javasoljuk ezt a rendkívül hatékony hirdetési formát a www.szepkartyasok.hu weboldalon. A csomag tartalmazza a www.szallasgyujtemeny.hu ajándék megjelenést is.

Dupla csomag
Mindkét csomag egyszerre
12 990 Ft + Áfa/év
Megrendelem       
Amennyiben Ön szálláshelyet szeretne hirdetni, ráadásul SZÉP kártya elfogadóhely is, abban esetben javasoljuk ezt az összetett hirdetési formát. Jelenjen meg a www.szepkartyasok.hu weboldalon és 26 szálláskereső weboldalaink egyikén. Tartalmazza a www.szallasgyujtemeny.hu ajándék megjelenést is.

A megjelenés időtartama a regisztrációt napjától számított 1 év.

Megjelenés a szállásgyűjteményen: a www.szallasgyujtemeny.hu országos szálláskereső weboldalon való megjelenés korlátlan időtartamra, plusz költségek nékül.

Akciók feltöltésére a szépkártyások.hu és a szallasgyujtemeny.hu weboldalainkon van lehetőség. A feltölthető akciók száma korlátlan!

Kiemelt megjelenés szálláshirdető weboldalainkon: szálláshelye adatlapja a hirdetési időszak alatt folyamatosan megjelenik a honlap főoldalán a "Kiemelt szálláshelyek" cím alatti sorok egyikében . 4-5-ször hatékonyabb az alap megjelenésnél. (kiemelt megjelenés csak a klasszikus megjelenéssel együtt rendelhető)

Kiemelt megjelenés a szépkártyások.hu-n: főoldalon történő plusz megjelenést jelent, illetve a szépkártyások.hu weboldalon a keresés eredményei között a lista tetejére helyezés. Többszörösen hatékonyabb az alap megjelenésnél.
Kiemelt megjelenésre egy példa:
Kiemelt megjelenés

 

 

Banner, reklám elhelyezése az összes weboldalon:

Lehetőség van egyedi reklám elhelyezésére mind a 28 weboldalunkon, melyeknek az összes látogatottsága az elmúlt egy évben megközelítette az 500 000-et. Egyedi reklám igénylése esetén kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a megadott elérhetőségeink egyikén.